top of page

voor wie?

Voor wie?

OUDER(S)/VERZORGER(S)

 

Jouw nieuwsgierige tiener is op zoek naar hulp om zich krachtig staande te kunnen houden in onze veeleisende maatschappij. Veel tieners kunnen hier extra ondersteuning bij gebruiken. 

Samen gaan we gemotiveerd op zoek naar oplossingen. Deze beweging zal doelen realiseren en tieners in staat stellen zich meer doelbewust te ontwikkelen.

Ouders bied ik gerichte begeleiding aan n.a.v. de hulpvraag van henzelf- of tiener.

"Als ik ergens mee zit, geeft Daphne mij inzicht en zoeken we samen naar de beste oplossing voor mij. Het helpt mij later ook nog, iedere dag."
Tijmen (17)

tiener

 

Jij bent een nieuwsgierige tiener/jongvolwassene en op zoek naar een manier om jouw persoonlijke doel(en) te bereiken. Dit kan van alles zijn; je bent bijvoorbeeld faalangstig, weet je misschien niet makkelijk in groepen te bewegen, durft niet makkelijk voor jezelf op te komen, bent op zoek naar jezelf, vindt het lastig om jouw persoonlijke route naar een doel te bepalen.

Wij gaan samen op zoek naar de oplossingen die jij onbewust al hebt. Na begeleiding van mij ben jij er klaar voor om als een krachtiger persoon jouw doel(en) te realiseren.

"De beste hulp die ik ooit heb gehad! In zes sessies heb ik geleerd baas te worden over mijn gedachten zodat ik weer blij kan zijn in mijn leven en met wie ik ben."
Sophie (15)

Ik ben een kei!

"Ik stap altijd met een dikke lach op mijn gezicht bij jou de deur uit en denk: huh, is de sessie nu al voorbij? Wat heb ik veel geleerd!"
M. (17)

Nieuwsgierig geworden? Neem contact met mij op.

bottom of page