voor wie?

 

OUDER(S)/VERZORGER(S)

 

Jouw nieuwsgierige tiener is op zoek naar hulp om zich krachtig staande te kunnen houden in onze veeleisende maatschappij. Veel tieners kunnen hier extra ondersteuning bij gebruiken. 

Samen gaan we gemotiveerd op zoek naar oplossingen. Deze beweging zal doelen realiseren en tieners in staat stellen zich meer doelbewust te ontwikkelen.

"Als ik ergens mee zit, geeft Daphne mij inzicht en zoeken we samen naar de beste oplossing voor mij. Het helpt mij later ook nog, iedere dag."
Tijmen (17)

Ik ben een kei!

tiener

 

Jij bent een nieuwsgierige tiener/jongvolwassene en op zoek naar een manier om jouw persoonlijke doel(en) te bereiken. Dit kan van alles zijn; je bent bijvoorbeeld (faal)angstig, verlegen, weet je niet makkelijk in groepen te bewegen, voelt je alleen, durft niet makkelijk voor jezelf op te komen, bent op zoek naar jezelf, vindt het lastig om jouw persoonlijke route naar een doel te bepalen.

Wij gaan samen op zoek naar de oplossingen die jij onbewust al hebt. Na begeleiding van mij ben jij er klaar voor om als een krachtiger persoon jouw doel(en) te realiseren.

Nieuwsgierig geworden? Neem contact met mij op.

"De beste hulp die ik ooit heb gehad! In zes sessies heb ik geleerd baas te worden over mijn gedachten zodat ik weer blij kan zijn in mijn leven en met wie ik ben."
Sophie (15)